Toni     Fecha  12/10/2000 23:33 
Host: 212-166-154-86.red-acceso.airtel.net    IP: 212.166.154.86    Sistema: Windows 2000


Volver al foro Responder Jalar de gorra?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
He tingut el plaer de deleitar-me gastronomicament en un restaurant de Tarragona que frequento sovint. Cuina marinera, classica, fresca i de bona qualitat tècnica . Regada amb una carta de vins que multipliquen les opcions maridatives i amb una no menys estimulant carta de cigars complementaria a la tertulia posterior a l'àpat en questió.
A la taula del costat he tingut el no menys plaer de coneixer l'editor d'una guia gastronòmica que disfrutava, junt amb la seva família del plaer que, entre els quatre vertex de la taula, era servit amb la correcció que el local acostuma.
La meva sorpresa ha estat al poder observar que l'àpat en questió era a cambi d'una crítica a la citada guia gastronòmica.
La meva crítica es centra en el fet de que, després d'haver tingut experències d'aquesta mena, he deduit que les empreses o colectius dedicats de forma sèriosa en aquest tipus de projectes, no es presenten com a editors o crítics de tal fins que no han acabat l'àpat i l'han pagat.
Vols dir que cal supeditar la qualitat de la cuina i el servei dels nostres locals a cambi del deleit "dominguero" d'un mal autoanomenat crític gastronòmic i de la seva família i els seus fills. Amics, em sembla que no val la pena. El crític seriós intercambia el seu parer després de passar la tarja de crèdit, mentre que els de pa sucat amb oli ho fan després de l'àpat de gorra, i sense estar-se de "convidar" al seguici. Quina barra!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 
  • » Jalar de gorra? « - Toni - 12/10/2000 23:33
    • iKtVjIOFvd - cheap seo services - 7/10/2012 16:33


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje