El gran Jordi Freixas xD    saixir@hotmail.com Fecha  15/07/2005 19:05 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows 2000


Volver al foro Responder Re: Per al·lusions i altres...   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Hola Igna. Sembla ser que ja ens "coneixem". Tu deuries ser el que em va enviar un privat des del fòrum de WarCry, demanant-me que des de Max Metal, apoiés a la recollida de firmes perquè Sonata Arctica, "vinguin" a Espanya. Doncs bé... quan et vaig respondre, per no saber no sabia ni que tocarien al Metal Way (incís: la meva resposta va ser negativa, fundamentant que hi han molts altres grups amb molt més nivell musical i compositiu que Sonata Arctica, que es mereixerien que algú recollís firmes per ells), fixa't tu. Ara bé... si volguéssis fer una recollida de firmes de cara a que Sargon toquin a aquest festival... aquí sí que t'apoiaria. Això sí: molt me pareix... que ja és una miiiiiica just.

D'altra banda... i respecte al que has dit de que toquin amb Gamma Ray, que ho poden fer perquè compten amb el meu grandíssim suport (hostia... que gran!! xD), em sap greu decepcionar-te, però et faig saber que jo no tinc tant poder d'influència sobre la plana major dels promotors mundials que passen per Barcelona. Res... només t'ho aclareixo per si et pensaves que lo del concert amb Epica, era cosa meva. No. De fet... els únics concerts que els hi he montat jo als Sargon fins ara, han estat el que van fer amb Metal Mareny (primer i últim concert que organitzo a la sala Metal Zone, per cert...), la Festa Max Metal, i fa un colló de temps, quan aquest servidor era jove i heavy (tenia ni més ni menys que 19 anys), el d'un mini-festival en que hi van assistir més de 150 persones (i que pel que era... era molt!) que es deia La Cabra Metàl·lica. Quins temps aquells... aquest festival havia d'anar pujant de nivell a copia dels anys, fins a convertir-se en el Wacken català (ja saps... et venen 200 persones a la primera edició, i a la desena, t'en venen 200.000) xD Ah! I també va ser l'acte inaugural d'un deliri que vaig tenir durant aquella època: la Plataforma Metàl·lica del Vallès Oriental.

Total... que la cosa es va quedar en pura anècdote. Probablement si consultes l'emeroteca del diari "9 Nou" i de la resvista "Vallès" hi trobes alguna petita referència.

En fi noi... pecats de joventut...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (8)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje