uri     Fecha  17/07/2005 10:28 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Linux


Volver al foro Responder Re: Per al·lusions i altres...   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
jajaja

Puto Freixas, se't deixa sol parlant i no pares eh ^^
Gran cabra Metàl·lica i Plataforma Metàl·lica del Vallès Oriental! Quins temps aquells, el meu primer concert de Sargon! jeje

Fem una cosa, seguint la idea de'n Carles, si fas que toquem amb Gamma Ray, et deixo que em donis pel cul mentre en Liths et llepa l'anus.

Pensa-hi.
Salut!

uri

PD: De Sonata Arctica m'encantava l'Ecliptica. Quins temps aquells.... Dana my darling I'm writing to you.....

>Ei Freixas, si fas que toquem amb Gamma et llepo el cul!
>
>>Buff... ja els he escoltat als Sonata Arctica, i home... no sé com el bateria no els ha engegat a la merda i els ha denunciat en conceptes d'aborriment tècnic xD
>>
>>Però bueno... a part d'això.... tu tranquil que no tardaran a aparèixer per el territori estatal (que no nacional, a veure si a aprenem a dir cada cosa pel que és). I si no... mira als Manowar, l'any que treien el "Warriors of the world" (a veure quin dia fan incursions progressives a la seva música, i comencen a treure discos amb títols més originals com "Warriors of de words", "Fighting the memories", "Images of metal", o com no? "Six degreees of inner metal turbulence", que van tocar al Lorca Rock d'aquell any, i posava ¡¡ÚNICA ACTUACIÓN EN ESPAÑA!! I sí sí... després resulta que no van tardar ni tres mesos a tornar per fer una gira. D'altra banda... home... també és cert que pel que diuen, van rebre molt males crítiques de la seva actuació d'aquell any. Potser per això, la posrterior gira de tardor, tenia com a objectiu reconciliar-se amb els fans i bla bla bla... però tampoc ho sé eh! Només és una hipotesi que ni em va ni em ve. Total... per si de cas... resa perquè l'esperada actuació de Sonata Arctica al Metal Way sigui un fracàs, per (posteriorment) començar a tatxar-los de venuts, de passats de rosca (home! ja seria hora que els tatxéssiu de passats de rosca, la veritat xD), i poguer disfrutar així, de la posterior gira de reconciliació que es farà després del festival.
>>
>>En fi noi... que mentre no vinguin els Sonata Arctica... doncs no sé tio... escolta Dream Theater, que aquests sí que valen la pena, home!!
>>
>>Au! Salut!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje