Inanna     Fecha  3/06/2005 16:54 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows XP


Volver al foro Responder Re: uf kina calor   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Moltes gràcies per aquesta informació tan nutritiva.
Sí, no recordava que les pastanagues anaven bé per la vista, m'ho deia molt el meu avi això. Lo imortant és seguir una dieta sana i equilibrada, amb no només plàtans i pastanagues, sinó, que seria de naltros? S'ha de menjar de tot, fins hi tot carn vermella, porta moltes proteïnes. Sempre va bé tenir la piramide dels elements enganxada a la nevera amb un iman d'aquells de propaganda de quelcom.
Me n'alegro de que hagis descobert què l'arrós a la cubana amb plàtan és molt més bó, al cap i a la fí potser era una manía.
Clar que de tant en tant també es poden fer excepcions i menjar medres de McDonals i Drakis i històries que no provenen d'enlloc, però que están mol bones.

Quina sort tens si t'arriben tantes coses per el movil. Ja em diràs quin model és, ara me'l vull canviar i si puc anar rebent regalets i CDs no estaria gens malament.

La història de Adan i Eva té més a veure amb pomes, que també deunidó les avantanges que tenen..

Inanna


>i per la vista.
>Les pastanagues van perfecte per la vista.
>Hi ha una relació 3 a 1 entre hores davant del pc i nombre de pastanagues que t'has de jalar. Per cada 3h davant del monitor, 1 pastanaga. Mínim.
>Lo dels plàtans ja és més complicat.
>Depèn del plàtan.
>Els que són massa verds (els que fan crec-crec a les dents) ajuden a regular el nivell de colesterol, els massa madurs ajuden a regular el sistema gastro-intestinal, i els que no són ni de l'ún ni de l'altre grup t'ajuden a mantenir una vida sana i estalvia. Sempre que en mengis 3 cada 2 dies. Això és important.
>Crec que no en som conscients de les propietats benèfiques i curatives de les pastanagues i els plàtans. Potser hauríem de fer una campanya. També, per tant, potser no.
>
>Ah, i un amic em va fer menjar arròs a la cubana amb plàtan fa uns mesos. I merda, estava molt bo. Hauria d'actualitzar la web. Gràcies Joan, tu si que ets un cuiner mallorquí! (No llegiu entre línies, no em vaig menjar el seu plàtan, em vaig menjar el menjar que ens va preparar a tota la colla (No llegiu entre línies, no vam fer una orgia)).
>
>Ara potser podria començar una disertació sobre el tema, extenent-me fins a quan Adan i Eva es van conèixer i tot això. Per tant, potser no.
>
>Seguiu calents que és important.
>
>Ah, i no subestimis el poder dels mòbils. L'altre dia jo vaig rebre un CD pel mobil. I una gallina amb potes d'esquirol (de 9 metres). Si hi cap un Cd i un personatge de South Park extret de Monty Python hi cap una pastanaga i dues. I dos plàtans si m'apures.
>
>vale pites.
>
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje